Tarviketukku

 

Olemme teknisen alan tukkuliike, joka tarjoaa pitkällä kokemuksella työkaluja ja tarvikkeita ammattilaisille. Kasvamme jatkuvasti, ja palvelemme tänä päivänä jo yli 16 000 asiakasta valtakunnallisesti. Tavoitteenamme on olla edelläkävijä Suomessa palvelevana tukkukauppana korjaamoille, teollisuudelle ja alan erikoisliikkeille. Toimintamme ytimessä ovat laadukas valikoima, ostamisen helppous sekä aito ja rehellinen asiakaspalvelu. Valikoimaamme on huolellisesti valittu lähes 400 000 ammattikäyttöön soveltuvaa ja tositoiminnassa kestävää tuotetta. Ostamisen helppous ja asiakaspalvelu kiteytyvät Oma Myyjä -palveluun, joka tarkoittaa, että asiakkaamme saavat henkilökohtaisen myyjän koko asiakkuuden ajaksi 

. Oma Myyjä -palvelu: Unohda robotit – meillä sinua palvelee sinut tunteva myyjä, johon voit olla yhteydessä koska tahansa sähköpostitse, puhelimitse tai vaikka WhatsAppin kautta! Heti ensimmäisestä yhteydenotosta saat käyttöösi oman ammattitaitoisen myyjän, joka opastaa sinua oikeiden tuotteiden valinnassa ja vie ostoprosessin kanssasi loppuun asti. Voit olla säännöllisesti yhteydessä omaan myyjääsi, joka tietää jo aiemman tilaushistoriasi, tarpeesi ja toiveesi tilausten sekä tuotteiden suhteen ja osaa näin palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Näin ostaminen on aina helppoa, jouhevaa ja ammattitaitoista. 

Verkkokauppa: Helppoja järkihankintoja silloin, kun sinulle sopii. Verkkokaupastamme löydät keskeisimmät tuotteet ja uusimmat tarjoukset. Verkkokauppamme on auki yrityksille, mutta myös yksityishenkilöille. Tilaa heti tai tee tarjouspyyntö – valinta on sinulla. Tarjouspyyntöön vastaamme nopeasti. Verkkokaupasta löydät myös ainutlaatuisen pulttilaskurin, joka mahdollistaa alennuksen kertymisen kilojen mukaan. Saatavilla on laaja valikoima kiinnitystarvikkeita ja valmiita kiinnitystarvikelajitelmia tarvikehyllyllä tai ilman. Tavoitteenamme on tehdä hankinnoista mahdollisimman helppoja. 

Extranet -palvelu: Yksi ostamisen helppoutta korostava palvelumme on asiakkaillemme räätälöity Extranet, jossa voit oman aikataulusi mukaan käsitellä tilauksiasi. Saat ensimmäisen rekisteröitymisen yhteydessä tunnukset, joilla pääset tarkastelemaan tilauksiasi, sinulle ehdotettuja tuotteita sekä uusimaan vanhat tilauksesi, jolloin säästät rutkasti aikaa. Rekisteröityminen on ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään. 

Sertifikaattimme

Tilauksen seurantasovellus