ETSIMME JÄLLEENMYYJIÄ

Etsimme aktiivisesti jälleenmyyjiä maahantuomillemme tuotteille!

tuoteryhmiä jälleenmyyntiin mm.

Apukäynnistimet ja hitsaustuotteet

Ranskalainen GYS valmistaa erittäin laadukkaita, ammattikäyttöön tarkoitettuja akkulatureita, starttiboostereita, apukäynnistimiä sekä mm. hitsausmaskeja.

Akku- ja sähkötyökalut

Valikoimassamme YATO -merkkiset, jotka tarjoavat erittäin hyvän hinta-laatusuhteen niin ammatti, kuin kuluttajakäyttöön.

 

KÄSITYÖKALUT

BGS Technic, Ks-Tools ja Yato, jotka toimittavat hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyviä käsi-, sekä erikoistyökaluja ammattikäyttöön. Vahvuuksina erittäin kattava valikoima sekä ikuinen takuu. Tutustu tuotteisiin www.bgstechnic.com/ja www.kstools.com. Valikoimassamme on myös oma tuotemerkkimme,
TT Grip, joka edustaa on erittäin korkeaa laatua sekä viimeistelyä.

Hiomatarvikkeet

Mabtools valmistaa korkealaatuiset katkaisu-, hioma ja lamellilaikat yli 50 vuoden kokemuksella. Edustamme Mabtools -tuotemerkkiä Suomessa. Laikkojen valmistusmaa Ranska ja Italia.

Lastuavat tuottteet

Völkel-kierretyökalut sekä TT-Drill poranterät sekä kovametalliviilat.

SIDONTA- JA NOSTOTARVIKKEET

Meillä on suorat kanavat nosto-, ja sidontaketjujen sekä nostovyöiden valmistajiin ja tukkuihin. Olemme vahvoja myös erikoismittaisissa tuotteissa.

KÄSI- / OTSAVALAISIMET

Coast -valaisimet tarjoavat ennenäkemättömän laatuvaikutelman, kaikilla valaisimilla on ikuinen takuu. Valaisimet ovat erityisen tunnettuja mm. Pohjois-Amerikassa, jossa ne ovat viranomais-, sekä sotilaskäytössä.

SÄHKÖTUOTTEET

Edustamme mm. Brennenstuhl-tuotteita, jotka on suunnattu vaativalle käyttäjälle. Valikoimasta löytyy myös kuluttajille sopivia tuotteita.

Jani Latvatalo

Myyntipäällikkö

  050 324 1086

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian!